ws 2307

Zanima me...

ws 2307

OdgovorNapisal/-a igor223 » 03 Jan 2008, 16:09

vremenologi!!

kupil sem postajo ws 2307 in me zanima, če jo kdo uporablja, oz. kako ste z njo zadovoljni.

kakšni problemi?

primerjava z ws 2300 in ws 3600!

hvala
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223
 
Prispevkov: 492
Pridružen: 23 Dec 2006, 10:11
Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 03 Jan 2008, 16:42

Imam ws3600. :wink:
Mal dnarja, mall muske. :roll:
Uporabniški avatar
ŽUPMART
 
Prispevkov: 875
Pridružen: 18 Dec 2006, 14:05
Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a igor223 » 04 Jan 2008, 11:58

ŽUPMART napisal/-a:Imam ws3600. :wink:
Mal dnarja, mall muske. :roll:


kaj hočeš rečt, da je ta postaja zanič?

meni se ne zdi tako!!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223
 
Prispevkov: 492
Pridružen: 23 Dec 2006, 10:11
Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 05 Jan 2008, 13:03

ws2307 ne poznam, ampak ws 3600 ga meni skos nekaj serje... :?
Če bi se še enkrat odločal za nakup postaje, bi probal napraskat za WMR 928, ki ej malo dražja... :wink:
Uporabniški avatar
ŽUPMART
 
Prispevkov: 875
Pridružen: 18 Dec 2006, 14:05
Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a igor223 » 05 Jan 2008, 23:39

ŽUPMART napisal/-a:ws2307 ne poznam, ampak ws 3600 ga meni skos nekaj serje... :?
Če bi se še enkrat odločal za nakup postaje, bi probal napraskat za WMR 928, ki ej malo dražja... :wink:


Kaj imaš probleme z 3600?
če je netočen za kakšno desetinko °C ali pa mm padavin ali hpa pritiska, se meni ne zdi sporno, če pa je večja okvara, potem pa ja!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223
 
Prispevkov: 492
Pridružen: 23 Dec 2006, 10:11
Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 06 Jan 2008, 10:14

Sesuva se mi vsak dan, takrat podatkov ne meri, včasih kar zmrzne in kaže več ur iste podatke. To sta glavna problema. Sicer obstaja še možnost, da je to zato, ker postaje nimaam povezane kabeljsko, ampak radijsko...moram s kablom povezat, potem bom pa videl. :)

Sicer pa, če želiš pravilne temp. podatke nujno rabiš hiško. :)
Ko je jaz nisem imel, mi je včasih kazalo tudi do 10 C višjo temp, tudi pozimi. :)
Uporabniški avatar
ŽUPMART
 
Prispevkov: 875
Pridružen: 18 Dec 2006, 14:05
Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a igor223 » 06 Jan 2008, 22:11

ŽUPMART napisal/-a:Sicer pa, če želiš pravilne temp. podatke nujno rabiš hiško. :)
Ko je jaz nisem imel, mi je včasih kazalo tudi do 10 C višjo temp, tudi pozimi. :)


saj to je jasno, da če imaš senzor izpostavljen sončnemu sevanju (direktnemu), potem bo temperatura višja, pa ne samo za 10°C, lahko tudi več!!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223
 
Prispevkov: 492
Pridružen: 23 Dec 2006, 10:11
Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 06 Jan 2008, 22:13

igor223 napisal/-a:
ŽUPMART napisal/-a:Sicer pa, če želiš pravilne temp. podatke nujno rabiš hiško. :)
Ko je jaz nisem imel, mi je včasih kazalo tudi do 10 C višjo temp, tudi pozimi. :)


saj to je jasno, da če imaš senzor izpostavljen sončnemu sevanju (direktnemu), potem bo temperatura višja, pa ne samo za 10°C, lahko tudi več!!


dvomim da bi župmart mel to na soncu,... :lol:
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.
 
Prispevkov: 506
Pridružen: 05 Okt 2006, 07:17
Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a igor223 » 07 Jan 2008, 12:55

RoKy. napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
ŽUPMART napisal/-a:Sicer pa, če želiš pravilne temp. podatke nujno rabiš hiško. :)
Ko je jaz nisem imel, mi je včasih kazalo tudi do 10 C višjo temp, tudi pozimi. :)


saj to je jasno, da če imaš senzor izpostavljen sončnemu sevanju (direktnemu), potem bo temperatura višja, pa ne samo za 10°C, lahko tudi več!!


dvomim da bi župmart mel to na soncu,... :lol:


dobro, jaz sem dal en absurdn primer, zakaj lahko prihaja do razlik v podatkih
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223
 
Prispevkov: 492
Pridružen: 23 Dec 2006, 10:11
Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 08 Jan 2008, 21:09

Roky, ne boš verjel, par mesecev pa res!? :shock: :lol:

Glede ws 3600...radijska povezava konzole in tremometra ne dela (oz. se postaja sesuva non-stop, pa je verjetno to krivec). Moram povezat s kablom zadevo (bo malo vrtanja :? ), potem pa bom lahko kaj več povedal. Ampak zaenkrat...kadar dela, dela pravilno. Ampak problem je, ker dela bolj redko. :)

Če že imaš to postajo, do dodobra sprbaj, izmuči, nato pa s poročilom na dan. :)
Uporabniški avatar
ŽUPMART
 
Prispevkov: 875
Pridružen: 18 Dec 2006, 14:05
Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)


Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost

cron