pač no..ko pogledam okol sebe, na vseh "znanstvenih" področjih vidim en kup NE-znanstvenih ampak ideoloških dognan, tako da...me čisto nobena stvar več ne preseneča
Mici napisal/-a:pač no..ko pogledam okol sebe, na vseh "znanstvenih" področjih vidim en kup NE-znanstvenih ampak ideoloških dognan, tako da...me čisto nobena stvar več ne preseneča
jest20 napisal/-a:Mici napisal/-a:tudi če jest20 širi NEresnico, ali obratno, tisti ki verjamejo da se da črpati čisto energijo.
Kaj praviš, me na elektro faksu učijo neresnico?(samo prosim te, ne začenjaj mi tukaj o zarotah naftnih lobijev...)
Ne da bi se hvalil, ampak brez skrbi vsaj glede štroma vem dosti več, kot večina prisotnih na tem forumu.
v soli so nas tudi ucili o darwinu in njegovi tezi evolucije pa ni itak nic iz tega, vsej sami znanstveniki se u tem strinjajo in v zda so ze nardili muzej na to temo ( ki se ne strinja z darwinom)
arheologija: lep primer za rusenje celotnih dognanj arheologije so piramide v bosni ki se jih vec ne da skriti ali recti da to niso piramide in da niso toliko stare
Mici napisal/-a:dejstvo je, da za teorijo priseljevanje ne obstojajo nikakršni dokazi, ne materialni, ne pisni, nič nič od nič. teorija priseljevanja je ideološka, če pa gledaš venetsko teorijo pa ugotoviš da stvari dost dobr klapajo, je pa uničevenje teh dokazov-za venetsko teorijo zihr vplival na razpoložlivost virov. kaj misliš da je naklučje da so se najdbe iz cele slovenije porazgubile po svetu?
skywalker napisal/-a:Bral sem, da so ljudje na piramidi v Bosni ( se strinjam, da ni bosanska ) čutili čudne energije, nekateri so občutili slabost ali celo bruhali. bloki, ki so jih našli pod zemljo so menda vliti, ker imajo kristalizacijo značilno za vlitke in so trši od najsodobnejših betonov.
fonmat napisal/-a:Če opazujemo pojav s percepcije Einsteinove kvantne balistične subcestivnosti in poleg tega upoštevmo še parametre labilno-shematske invariantne alternative (Freud & Yung), ...katera temelji na rum kuglcah...pa kva je z vama modela... pejta raj skup enga spohat, kakor pa da klele filozofirata vsak zase!!! lp lidija iz KobariDA RADA (dedek prvoborec na soški fronti)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost