Radarska slika

Razvoj strani, posodabljanje, kaj je novega, kaj bo novega

Radarska slika

OdgovorNapisal/-a fabjang » 03 Dec 2006, 08:35

Ker imam probleme z animacijo radarske slike na mojem računalniku me zanima, kaj mi je storiti, da bi videl animacijo dogajanja. Računalnik sem namreč ponovno reainstaliral in mi animacija ne deluje, medtem ko radarsko sliko lahko vidim. :shock:
fabjang
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 22 Mar 2006, 15:14
Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Poberznik » 03 Dec 2006, 10:11

1. Mogoče vas je zavedlo to, da se na sliki trenutno nič ne dogaja?
Poglejte v zgornji levi kot, kjer je čas in če se le-ta spreminja, vam animacija deluje.

2. Možnost je tudi ta, da se animacija konča, še preden se naloži. V tem primeru ponovno kliknite na povezavo "Lisca (ANIMACIJA)".

Lep pozdrav,
M. P.
Uporabniški avatar
Poberznik
Site Admin
 
Prispevkov: 130
Pridružen: 30 Mar 2006, 18:40
Kraj: Šentjanž pri Dravogradu

Radarska slika

OdgovorNapisal/-a fabjang » 03 Dec 2006, 10:28

Hvala, ampak animacija mi ne deluje.
V zgornjem levem kotu naj bi se izpisovale slike (s tem tudi datum in čas ko so zajete) , ki so posnete v različnem času in naj bi se v animaciji nalagale ena za drugo.

Zanima me ali imajo mogoče tudi drugi probleme s tem. Dela namreč preko intenet ponudnika T-2 ali pa je problem v konfiguraciji računalnika?

LP
gorazd
fabjang
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 22 Mar 2006, 15:14
Kraj: Bled

Radarska slika

OdgovorNapisal/-a fabjang » 03 Dec 2006, 10:35

Se opravičujem za mojo paniko. Medtem sem odkril, da je vzrok nedelovanja prikaza animacije v nastavitvi anti-spyware ZONE Alarm-a.

sedaj zadeva deluje!

LP
gorazd
fabjang
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 22 Mar 2006, 15:14
Kraj: Bled

Radarska animacija > reliefna slika

OdgovorNapisal/-a cumulonibus » 14 Jun 2007, 16:50

Rad bi opozoril, da se reliefna radarska slika Slovenije ne ujema z novo večjo radarsko animacijo. Zato prosim, če bi se to popravilo s povečanjem reliefne slike.

Hvala!! :D
cumulonibus
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 14 Jun 2007, 16:36
Kraj: Voglje

OdgovorNapisal/-a Laznik » 14 Jun 2007, 18:27

Hm, ne razumem, saj pri animaciji ni reliefa
Uporabniški avatar
Laznik
Site Admin
 
Prispevkov: 449
Pridružen: 30 Mar 2006, 20:50
Kraj: Dravograd

OdgovorNapisal/-a cumulonibus » 14 Jun 2007, 18:51

Slika zadnjih 10-ih minut iz animacije je prikazana na reliefni sliki - Lisca (SLIKA), ker pa je animacija povečana ni skladna z reliefno sliko!!
cumulonibus
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 14 Jun 2007, 16:36
Kraj: Voglje

OdgovorNapisal/-a Laznik » 14 Jun 2007, 19:00

Ne vem o čem govoriš, ker pri animaciji nikoli ni bilo reliefa... Relief je samo pri sliki.

lp
Uporabniški avatar
Laznik
Site Admin
 
Prispevkov: 449
Pridružen: 30 Mar 2006, 20:50
Kraj: Dravograd

OdgovorNapisal/-a cumulonibus » 14 Jun 2007, 19:10

Napaka je očitna; danes se je pojavila prenovljena večja radarska slika (animacija), tista resolucija slike padavin (zelena,rumena,oranžna in rdeča) ki je na reliefni sliki, pa ne paše na to velikost reliefne slike.......
cumulonibus
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 14 Jun 2007, 16:36
Kraj: Voglje

OdgovorNapisal/-a Poberznik » 14 Jun 2007, 20:09

Najlepša hvala za opozorilo.

Napaka na hitro ni prepoznavna, sedaj pa vem o čem govoriš.

Bomo popravili v najkrajšem možnem času,
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
Poberznik
Site Admin
 
Prispevkov: 130
Pridružen: 30 Mar 2006, 18:40
Kraj: Šentjanž pri Dravogradu

OdgovorNapisal/-a cumulonibus » 14 Jun 2007, 20:17

Dobro, samo da ste razumeli kaj sem hotel. :D :D

Hvala! :D
cumulonibus
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 14 Jun 2007, 16:36
Kraj: Voglje

OdgovorNapisal/-a Miha7 » 14 Jun 2007, 21:00

Ja pa še jst mam eno prošnjo:
-pri sliki so vidna polja kjer so večja mesta, pri animaciji je tole samo s krogcem kar je cisto dovolj samo prosim če lahko še za SG tako naredite, use drugo imate in na sliki in na animaciji ampak na animaciji manjka SG označen s krožcem :wink:
Hvala!
Uporabniški avatar
Miha7
 
Prispevkov: 333
Pridružen: 24 Jul 2006, 08:53
Kraj: Podgorje pri Slovenj Gradcu na 450m.n.v ponekod tudi 760m.n.v Kapaciteta 60ha!

OdgovorNapisal/-a frizby » 15 Jun 2007, 07:25

Miha... tega pa (po moje) ne bodo mogli narediti, ker animacija je pa prenešena direktno iz arsoja, kjer pa nimajo SG označenega.

Mogoče ti bo tole v pomoč, samo za pretekle prikaze je potrebno zgornji drsnik ročno prestavljat :)

http://www.hog-si.com/sl/goodies/weather.asp

Očitno je v preurejanju :roll:
sam da ima belanco in dva becikla... goni miško
frizby
 
Prispevkov: 49
Pridružen: 15 Maj 2007, 11:43
Kraj: Celje


Vrni se na Razvijanje strani

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost

cron